Iris Kranenburg, hoofdredacteur van horecavakblad Entree Magazine, geeft horecaprofessionals op 1 februari een shot inspiratie voor 2021! Van 16.05 tot 16.20 kun je tijdens Horecava Limited de presentatie online volgen. Welke horecatrends gaan we dit jaar zien en welke invloed heeft de crisis daarop? Welk fonkelnieuwe hotel wordt de nieuwste place to be? En welk restaurant gaat dit jaar hoge ogen gooien? Maar ook: welke trendsettende concepten in New York, Berlijn en Londen zijn absolute must go's, zodra het weer kan? Schijf je hier gratis in!
Horecava Limited vindt op maandag 1 februari plaats. Schrijf je hier gratis in voor het event en lees hier meer over de trendpresentatie. Op 1 februari kun je vervolgens op de website van de Horecava het event 'bezoeken'. Verschillende stages, talloze inspirerende sprekers, de mogelijkheid om écht te proeven en heel veel kennis op te doen over de markt, producten en trends.
Trending Topics 2021
Op diezelfde dag, 1 februari dus, verschijnt ook Trending Topics 2021. Dit fraaie bewaarmagazine van bijna 250 pagina's is een co-productie van Entree Magazine en Horecava. Tends, previews, verwachtingen en hotspots: het magazine staat bomvol inspiratie!
Stijlvol bewaarnummer Entree Magazine
De eenmalige glossy is bestemd voor professionals uit de hele horecabranche. Meer dan 50.000 van hen krijgen het stijlvolle bewaarnummer gratis toegestuurd (de abonnees van Entree Magazine én alle ‘prime’ bezoekers/relaties van Horecava). Daarnaast wordt het magazine digitaal verspreid onder de abonnees van de wekelijkse nieuwsbrief van Entree Magazine én die van Scoops, de maandelijkse nieuwsbrief van Horecava. Nog eens goed voor 150.000 adressen. Op 1 februari is het magazine ook digitaal te lezen via de website van Entree Magazine.
Programma Horecava
Horecava Limited mag dan een online event zijn: het heeft een bomvol programma. Bezoekers kunnen gasten van Horecava Limited een “bezoek” brengen aan Het Podium, waar ze sessies kunnen volgen die inzichten geven op het gebied van robotisering, marketing of waarin innovatieve onderwerpen besproken worden door bekende en spraakmakende professionals uit de horeca. Op de vier andere ‘stages’ kunnen bezoekers kennismaken met start-ups, een minicursus volgen, meedoen aan challenges, live wedstrijden én prijsuitreikingen bijwonen. Duizenden producten en diensten worden in de spotlight gezet en er is zelfs mogelijkheid om (vanuit huis) uitgebreid te proeven en beoordelen.

