Advertorial

Het gloednieuwe tweede brouwhuis van Jopen

In 2010 werd de eeuwenoude Haarlemse brouwtraditie in ere hersteld met de opening van de Jopenkerk Haarlem. Een voormalig godshuis werd omgetoverd tot een moderne brouwerij, grand café en restaurant.

De vraag naar Jopenbier is groot. Zo groot zelfs, dat Jopen onlangs een tweede brouwhuis op het dynamische bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem heeft geopend. Een bijzonder moment in het twintigste levensjaar van Jopen. Het eerste brouwsel van het nieuwe brouwhuis, Jopen Bokbier, is een karaktervolle 4-granenbok. Een mooie aanloop naar het bokbierseizoen. Met de opening van het tweede brouwhuis breekt een nieuw hoofdstuk aan voor Jopen. De uitbreiding van capaciteit maakt de benodigde groei mogelijk zodat bierliefhebbers over de hele wereld kunnen genieten van de hoogwaardige speciaalbieren.

In het aangrenzende Jopen Proeflokaal Waarderpolder aan de Emrikweg 21 in Haarlem zie, ruik en proef je hoe Jopenbier wordt gebrouwen. Vanuit het Proeflokaal heb je namelijk direct zicht op het tweede brouwhuis en de volautomatische bottellijn. Een unieke omgeving om te proeven, beleven en te genieten!

 

Kijk voor meer info op: www.jopenbier.nl / www.jopenproeflokaal.nl