Advertorial

Horeca & Food Inspiratie Venray 21-23 maart

Ontdek in Evenementenhal Venray de nieuwste trends op het gebied van food & delicatesse en bekijk de modernste apparatuur & technologie. Horeca & Food Inspiratie Venray 2016 biedt een mix van landelijke merknamen en lokale leveranciers en staat bekend om zijn gastvrije en persoonlijke sfeer op de beursvloer. Kom naar Evenementenhal Venray op 21, 22 en 23 maart en neem deel aan de diverse workshops van onder andere Koninklijke Horeca Nederland, MKB en ProFri, proef de lokale lekkernijen en laat u verbazen over de mogelijkheden in aankleding en automatisering. 

Ook dit jaar is er weer volop te beleven en ervaren in Venray. De beursvloer bruist van de diverse activiteiten, zoals live cooking met streekproducten en wijn- en bier-spijs proeverijen. Tijdens de beurs in Venray wordt drie keer per dag een wijnproeverij georganiseerd met de kwaliteitswijnen van topvoetballer Andrès Iniesta. Wijnhuis Bodega Iniesta wordt tijdens deze wijnproeverijen op vakbeurs vertegenwoordigd door Carlos Fernandes. Daarnaast kunnen de wijnliefhebbers ook bij Wijnspeciaalzaak Belvino terecht. Zij presenteert speciale wijnen afkomstig uit Noordoost-Spanje, Zuidwest-Frankrijk en uit de hak van de laars van Italië. De gepresenteerde wijnen zijn uitermate geschikt voor de horeca, zowel een lekkere frisse wijn voor op het terras als een perfecte begeleider bij allerlei gerechten. Verder laat zij u kennismaken met twee heerlijke olijfoliën uit Italië en Spanje.

Masterclass
Een culinaire verrassing op Horeca & Food Inspiratie Venray beleven bezoekers op de stand van Blauwebessenland en Sjoeks Choco. Zij bundelen namelijk hun krachten en introduceren op de beursvloer een overheerlijke blauwe bessenbonbon. Maak tevens kennis met Donker Winkelstyling en hun creatieve ideeën voor het restylen of verbouwen van een horecazaak. Zij doen dit aan de hand van een unieke 3D-tekening. SCA Encarnación is een olijfolieboerderij die sinds 1954 gevestigd is in Andalusië. Zij verzorgt een Masterclass Olijfolie die gepresenteerd wordt door de Spaanse heer Fernando Ortega. Ook kunt u deelnemen aan de interactieve lezing ‘Future proof ondernemen’ van Koninklijke Horeca Nederland of de seminar ‘Cyber Crime’ van MKB Limburg.

Succesvolle seizoenstart
“De vakbeurs vindt vlak voor Pasen en het terrasseizoen plaats. Ideaal om de laatste benodigdheden in te kopen voor een succesvolle seizoenstart”, zegt Marije van Loenen, productmanager Horeca & Food Inspiratie bij Evenementenhal Venray.

Beursinformatie
Meer beursinformatie voor exposanten en bezoekers kunt u vinden op: evenementenhal.nl/horeca. De beurs wordt gehouden op 21, 22 en 23 maart in Evenementenhal Venray en is op de eerste twee beursdagen te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Op de derde beursdag zijn de deuren geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Reserveer uw gratis e-ticket voor Horeca & Food Inspiratie Venray, dé vakbeurs voor de horeca, gastronomie, catering, foodservice en fastservice.