Na het grote succes van het eerste M.E.P-boek, brengt Unilever Food Solutions een nieuwe editie van dit revolutionaire receptenboek uit: M.E.P Najaar.
In deze nieuwe editie delen vijftig chefs uit Nederland en Frankrijk hun favoriete mise-en-place bereidingen voor het najaar. Het boek bevat zowel recepten voor klassieke basisbereidingen als verrassende en vernieuwende recepturen. De recepturen vormen een inspiratiebron voor iedere chef die zijn menukaart op orde wil krijgen, in foodcost, tijdsdruk én creativiteit. Het geheel is een kleurrijke bloemlezing met prachtige fotografie die volop inspiratie biedt voor keukens van ieder niveau. De recepten zijn ingedeeld in zes categorieën: vinaigrettes, warme sauzen en jus, soepen, purees, garnituren en groentebereidingen.
Jonathan Zandbergen, Merlet*, Schoorl:
"k vind het belangrijk om mee te werken aan dit M.E.P-boek omdat ik van mening ben dat we de Nederlandse gastronomie alleen naar een hoger plan kunnen tillen als we kennis delen. Uiteindelijk heeft iedereen er baat bij als de gastronomie zich hier blijft ontwikkelen."
Marcel van Zomeren, In Den Rustwat, Rotterdam:
"Dit M.E.P-boek staat mijlenver af van de boeken die de meeste chefs maken. Die laten vaak opzettelijk een paar ingrediënten weg omdat ze hun geheimen niet willen delen. Bij ons is het juist andersom: in dit boek bestaat het geheim van de chef niet."
Bekijk en bestel het boek op www.ufs.com/mep


