Advertorial

Sterrenchefs koken op wijnfestival Bacchus

Bacchus Wijnfestival vindt dit jaar plaats van 9 t/m 11 juni en van 16 t/m 18 juni in het Amsterdamse Bos. Naast veel wijnmerken, muziekale artiesten en entertainment, zullen ook sterrenchefs aanwezig zijn op het festival.

Sterrenchefs Chris Naylor (restaurant Vermeer), Ivan Beusink (RIJKS), Alain Caron (Café Caron), Nel Schellekens (ex De Gulle Waard), Tosao van Coevorden (De Japanner), Marnix Benschop (ex-Noma) en Alexander Wong (FG Restaurant) serveren dagelijks dertig couverts op Bacchus. Dit doen zij in het restaurant van culinair platform MUNCHIES.

Alle hoeken van de wereld
Naast de chefs zijn ook artiesten als Douwe Bob, Extince, The Flexican en Erick-E te vinden op het festival. Natuurlijk presenteren wijnenwinkels uit alle hoeken van Amsterdam en omstreken de hun beste wijnen per glas en per fles om liefhebbers ermee kennis te laten maken. Iedere wijnwinkel, waaronder Chabrol Wines, Henri Bloem, Grapedistrict, De Wijnschuur en Wijnhuis Zuid, doet dat door middel van een top 20. Bij binnenkomst krijgen bezoekers direct een eigen wijnglas dat ze mee naar huis mogen nemen.

BacchusWijnfestival.nl