De Franse likeurenproducent Lejay Lagoute uit Dijon heeft behalve een nieuwe outfit voor zijn Crème de Cassis een aantal nieuwe smaken op de markt gebracht: Chocolat, Poire en Fruits Rouges.
De basis van zwarte bessen en een alcoholpercentage van 16 procent zorgen voor het behoud van de zeer fruitige en intense Crème de Cassis-smaak, één van de meest populaire smaken in de wereld. Daarnaast is Lejay, in Nederland geïmporteerd door Walraven & Sax, met drie nieuwe smaken op de markt gekomen: Chocolat, met een alcoholpercentage van 21 procent, net als de smaak Poire. De rode fruitlikeur Fruits Rouges heeft evenals de welbekende Crème de Cassis een alcoholpercentage van 16 procent.
Lejay maakt distillaten op basis van echt fruit, die zich gemakkelijk laten mixen met softdrinks, sappen, witte wijn, prosecco en andere distillaten als wodka, gin of likeuren. Lejay Crème de Cassis wordt nog steeds gemaakt volgens het oorspronkelijke proces en bevat geen conserveermiddelen noch kleurstoffen.

