In de Achterhoek is het vanaf half oktober weer tijd voor 'Wild Eten in de Achterhoek'. Er doen 29 (hotel-)restaurants aan mee.
Het is de 29e editie van het culinaire samenwerkingsverband. Daarom is van donderdag 15 tot en met woensdag 21 oktober bij al de deelnemende restaurants een driegangenmenu te bestellen voor 29 euro. Hoe dat menu eruit ziet, wisselt per restaurant.
Wildwijn
Alle 29 restaurants voeren ook weer dezelfde wildwijn; dit jaar is dat de 2007 Doolhof Cape Boar. Dit is een blend van merlot, syrah en malbec én komt van het Zuid-Afrikaanse Doolhof Wine Estate, waarvan de historie teruggaat tot het jaar 1712.
De wijn staat overal op de kaart voor 29 euro.
Arrangementen
Verder bieden de (hotel-)restaurants diverse arrangementen, bijvoorbeeld: een tiengangen-wildproeverij met bijpassend zevenglazen-wijnarrangement, een driedaagse-wildarrangement met op één van de avonden diner-dansant, dineren in twee verschillende wildrestaurants en overnachten op één locatie, het Woolds WildPad-arrangement of gratis overnachten na het diner.
'Wild Eten in de Achterhoek' start op donderdag 15 oktober en duurt tot en met eind december.
Meld u ook eens aan voor onze nieuwsbrief.

