De interesse om deel te nemen aan Horecava 2010 is groot. Al vóór de zomerperiode is meer dan de helft van de beursvloer volgeboekt, zo meldt de organisatie. Daarmee is, ondanks de recessie, het aantal inschrijvingen gelijk gebleven in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.
Horecava 2010 vindt plaats van 11 tot en met 14 januari in Amsterdam RAI. Tijdens de eerste drie dagen is ook het exclusieve wijnevenement Wine Professional te bezoeken. Sinds enkele jaren deelt de organisatie de Horecava in aan de hand van belevingswerelden. Dat zijn er de komende editie maar liefst zes, met voor het eerst de trendwereld Fastfood, gericht op cafetariahouders, snackbars en fastservice-formules.
Beursmanager Joke van der Wijngaart: “Uit onze contacten met exposanten blijkt dat het juist nú belangrijk is om de markt te ontmoeten. Bedrijven stellen wel hun marketingdoelstellingen veel scherper. We merken dat de waardering voor de Horecava voortkomt uit de multimediale aanpak. Er is behoefte aan het meedenken over een succesvolle beursdeelname waarbij verder wordt gekeken dan de vierkante meters. Als de trend zo doorzet, verwacht ik dat Horecava 2010 bezoekers een compleet aanbod biedt.”
Naast Fastfood kent de Horecava de werelden Markt voor koks en restauranthouders, Hotel voor hoteliers, Nachtleven voor het uitgaanscircuit, Buiten voor het terras en Innoveer! voor de laatste trends. In iedere wereld kunnen exposanten zich in een bijzondere ambiance presenteren. Ook nieuw zijn twee grote podia die dagelijks een verrassend programma bieden, geïnspireerd door actuele thema’s binnen de werelden. Dat maakt het programma van de werelden voor alle Horecavabezoekers beter toegankelijk. Ook zal de Horecava weer het Hotellotop Year Event huisvesten. De 6e editie van dit evenement voor hotello's vindt plaats op woensdag 13 januari.
Zie ook: www.horecava.nl.

