Branchenieuws

'Aziatische keuken professioneel en trendy'

De modern Aziatische keuken is professioneel en trendy; ze loopt zeker niet achter qua ontwikkelingen in de horeca.

Dat zeggen de Chinese kookdocenten die een aantal workshops Oosterse Keuken gaven aan leerlingen van het ROC Amsterdam. Dit in samenwerking met de sector Chinees-Indische bedrijven van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

De kookdocenten waren Kenneth Wai van restaurant Chang-i, Zhanghu van restaurant Alexander en Ricky Tan van restaurant Sea Palace.

Enthousiast

De leerlingen waren enthousiast over de workshops en zeiden zelfs dat de klasgenoten die niet hadden meegedaan erg jaloers waren. Wel vonden de studenten de Chinese keuken erg moeilijk.

In de afsluitingssessie lieten ze zelf zien hoe ze invulling gaven aan de gerechten die ze hadden geleerd. Al de leerlingen ontvingen na afloop een verklaring van deelname.

Voortzetting
Het is de bedoeling dat deze workshop wordt voortgezet in het nieuwe jaar. Dan zullen de niveau 4-leerlingen in aanmerking komen voor deze workshop.

Bron: KHN.

---
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account
.
Nieuwsbrief
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.