De 24-jarige kok Dietmar Baars is weer terug bij restaurant De Kromme Dissel in Heelsum. Hij is er sinds vrijdag 1 oktober sousschef.
Baars was van 1 september 2005 tot 1 september 2006 leerling-kok bij De Kromme Dissel. Daarna ging hij als chef de partie aan de slag bij Ron Blaauw, waar hij na drie jaar werd benoemd tot souschef.
In 2009 werd hij nationaal kampioen in de categorie 'Koks tot en met 25 jaar'.
Oude nest
Peter de Beer is general manager bij Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, waar het restaurant bij hoort. "Een jong aanstormend talent is weer terug op het oude nest. Baars is zijn loopbaan begonnen bij De Kromme Dissel. Zijn enthousiasme en vakkennis waren toen al opmerkelijk."
Baars over zijn benoeming: "Ik verheug mij erop samen met het team van De Kromme Dissel aan de slag te gaan." Dietmar volgt Jeroen Hoogsteeder op, die zijn carrière buiten Bilderberg voortzet.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

