Branchenieuws

Bekendmaking Beste Aspergerestaurant Brabant

Het Brabants Asperge Genootschap maakt maandag 26 april bekend welk restaurant de titel Beste Aspergerestaurant van Brabant mag gaan dragen.

De verkiezing hiervan gebeurt op basis van een blindproeverij van asperges die door de leden van het genootschap zijn aangeleverd. De genomineerden zijn Restaurant Riddershoeve in Berkel-Enschot, Restaurant 't Weeshuis in Geertruidenberg en Hotel-restaurant Gasterij Krabbendam in Someren.

Jaardiner
De uitslag wordt bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse diner van het Brabants Asperge Genootschap. Dit genootschap promoot al meer dan vijftien jaar de Brabantse aspergecultuur.

Smaakmaker
Tevens maakt de Stichting ’s-Hertogenbosch Hoofdstad van de Smaak deze dag de Smaakmaker van de Maand Mei bekend. Deze titel wordt toegekend aan een ondernemer of een organisatie die zich bijzonder verdienstelijk maakt voor het ambachtelijke, natuurzuivere, diervriendelijke, biologische, streekgebonden product.

Ten slotte wordt bij het jaardiner ook een prijs uitgereikt aan de teler met de lekkerste asperges.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.