Twee café-eigenaren hebben een boekje samengesteld met Groningse horecazaken die om uiteenlopende redenen boven het gemiddelde uitsteken.
Het boekje genaamd 'Aangenaam Groningen' is samengesteld door Bert de Kleuver en Eddy de Boer, de eigenaren van Café de Oude Wacht. Het bevat een selectie van 22 restaurants en cafés waaronder toprestaurants als De Pauw en Seizoen, maar ook nieuwkomers als Dipper, ’t Koetshuys en Perron36.
Verspreiding
'Aangenaam Groningen' beleeft een eerste druk van tienduizend exemplaren. Verspreiding gebeurt bij de deelnemende bedrijven, bij hotels in de stad, bij de VVV van Groningen en – op termijn – geselecteerde VVV’s in de rest van het land.
Elk jaar in september verschijnt een nieuwe editie, naar verwachting telkens iets uitgebreider.
Ook is een website ontwikkeld die naast de informatie uit het boekje ook links naar de sites van de deelnemende zaken bevat. De eerste editie van 'Aangenaam Groningen' wordt op 1 december feestelijk in Café de Oude Wacht gepresenteerd.
Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik hier.
Horeca Entree zit ook op Twitter.

