In heel Nederland is van maandag 28 maart tot en met zondag 3 april de Brancheweek Horeca en Toerisme 2011. Doel van deze brancheweek is om vraag en aanbod van banen in deze sector op zo'n manier bij elkaar te brengen, dat de kans op succes zo groot mogelijk is.
De brancheweek is een onderdeel van de vierde serie landelijke brancheweken
voor het bedrijfsleven. Het is een co-productie van UWV WERKbedrijf,
Kenwerk en SVH. Verschillende werkgevers, scholen en gemeenten houden
dan activiteiten voor werkgevers en werkzoekenden.
Doel van de
brancheweek voor de horeca is om vraag en aanbod van banen in deze
sector op zo'n manier bij elkaar te brengen, dat de kans op succes zo
groot mogelijk is.
Banenmarkt
De Brancheweek Horeca en
Toerisme wordt dit jaar geopend met de banenmarkt Friese Horeca en
Toerisme 2011. Hiervoor werken de zes werkpleinen van UWV Werkbedrijf,
de gemeenten en het Friesland College nauw samen.
Deze banenmarkt is op maandag 28 maart van 10.00 tot 14.00 uur in restaurant Amuse van het Friesland College in Leeuwarden.
Demonstraties
De
van radio en televisie bekende topkok Reitse Spanninga verzorgt dan
kookdemonstraties, samen met studenten. De dag wordt afgesloten met een
activiteit van SVH voor ondernemers en kandidaten met een netwerkborrel.
Deelbron: Gemeente Harlingen.

