Hotel Carlton Ambassador in Den Haag haalde zondag 16 mei met een benefietlunch geld op voor twee stichtingen.
Dit deed het hotel in samenwerking met Ronde Tafel 123. De stichtingen waren On Wheels en Het Atelier.
De lunch
Het geld werd opgehaald middels een zondagse lunch met kleine gerechtjes, wijn en een vertelling over het liefdesleven van de krab. Ook was er een Green Egg-kooksessie door hotelchef Edward Kreuger, in samenwerking met Bart Chabot en Meesterkok Angélique Schmeinck.
Na de middag volgde een cabaret- en muziekavond. Namens Ronde Tafel 123 overhandigde de Haagse wethouder Frits Huffnagel uiteindelijk een cheque aan de twee stichtingen. Het bedrag van 25.369 euro was mede opgehaald door het Carlton-hotel, maar ook door Ronde Tafel 123 en andere instellingen.
Spectaculair
"Wat een succes", aldus Arwin Paulides, general manager van Carlton Ambassador Hotel. "En dan doel ik niet alleen op de spectaculaire lunch, maar ook op de spectaculaire opbrengst tijdens de benefietavond.
"Zowel Stichting On Wheels als Stichting Het Atelier zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van jongeren in onze stad. Het is fantastisch om daar een steentje aan bij te kunnen dragen. Wat mij betreft smaakt het naar meer, en ook onze gasten waren zeer enthousiast."
Afbeelding
Op de afbeelding van links naar rechts: Angélique Schmeinck, Edward Kreuger, Arwin Paulides en Bart Chabot. Fotograaf: Bastiaan van Musscher.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

