De 4 Zeeuws-Vlaamse chefs Herman, Vinke, De Cock en Van der Heyden zetten zich in voor de tsunami-slachtoffers in Japan.
Dit doen zij onder de noemer Campai for Sendai. Het gaat om een liefdadigheidsdiner inclusief veiling waarvan de opbrengst in zijn geheel gaat naar een kinderproject in de door de tsunami getroffen stad Sendai.
De locatie van het diner is restaurant Onder de Linden in het dorpje Zuiddorpe, dichtbij de Belgische grens.
Chefs
De 4 chefs die zich inzetten zijn Sergio Herman (afbeelding) van Oud Sluis in Sluis (***), Edwin Vinke van De Kromme Watergang in Hoofdplaat (*), Sjef de Cock van Onder de Linden in Zuiddorpe en Serge van der Heyden van Roes in Hulst.
De ondersteuning in de bediening wordt verzorgd door de brigade van restaurant Lekker La Vie uit Terneuzen en De Jonkvrouw in Hulst.
Praktisch
Het liefdadigheidsdiner vindt plaats op donderdag 8 september. Op de avond zijn ook enkele Japanners uit het getroffen gebied aanwezig. Het geheel wordt ondersteund door verschillende sponsors zodat de opbrengst voor het goede doel kan worden gemaximaliseerd.
De kosten om deel te nemen aan het diner en de veiling zijn 300 euro per persoon. Aanmelden kan online.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

