Branchenieuws

Chefs-kookboek met allergeneninformatie

In 'Ik kook top' wordt aandacht geschonken aan allergenen en intoleranties. Er hebben diverse (bekende) chefs aan meegewerkt.

In het boek staan ruim 40 recepten van chefs als Joop Braakhekke, Jonnie Boer, Margo Reuten en meesterpatissier Robèrt van Beckhoven. Van elk verkocht kookboek gaat 5 euro naar de Maag Lever Darm Stichting (MLDS).

Allergenenwijzer
Het bijzondere aan het kookboek is de aandacht voor voedselallergieën en –intoleranties. Bij alle recepten staan mogelijke allergenen en intoleranties vermeld. Als bonus ontvangen de kopers een gratis allergenenwijzer met informatie over de 14 belangrijkste allergenen in voedingsmiddelen.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.