Branchenieuws

Coret maître sommelier bij De Gieser Wildeman

De 29-jarige Guillaume Coret is de nieuwe maître sommelier van restaurant De Gieser Wildeman (*) in Noordeloos.

Coret volgde de opleiding Gastronoom/Sommelier aan de Academie voor Gastronomie in Hoog Soeren. Ook werkte hij eerder in restaurant Goesting in Utrecht en als sommelier in restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin (*).

Interesse
Coret: "Ik heb bij verschillende typen horecabedrijven gewerkt en ben daardoor met verschillende keukens en smaken in aanraking gekomen. Dit wekte mijn interesse voor producten, bereidingswijzen en de invloeden die deze op wijnen hebben."

Spanning
Samen met de keukenbrigade wil Coret zich richten op de combinatie van gerechten met begeleidende wijnen binnen een prettige ambiance. "Vanaf het moment dat gasten binnenkomen wil ik dat ze zich helemaal thuisvoelen en veel spanning in smaken beleven."

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.