Bij Landgoed Wolfslaar in Breda is zondag 13 juni het gratis culinaire evenement 'De Smaak van Wolfslaar'.
Hier tonen streekproducenten hun culinaire producten waaronder geitenkaas, hammen, broodspecialiteiten en vergeten groenten. Ook is er een wijnmarkt en kunnen bezoekers deelnemen aan de Alsace Smaakexperience.
Workshops
Ten slotte vinden er diverse culinaire workshops en lezingen plaats, namelijk: wijnproeverijen met Elzas wijnen, een lezing over de veiligheid van ons voedsel, een kookdemonstratie met biologisch scharrelvarkensvlees en een Robert Parker-wijnproeverij.
Gratis toegang
De toegang voor dit culinaire evenement is gratis. Voor deelname aan de workshops en lezingen wordt wel een vergoeding gevraagd. Ook moet voor de hapjes en de drankjes betaald worden en wel met de zogeheten Wolfslaartjes (één euro per stuk).
Aanmelden voor het evenement wordt wel aangeraden.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

