Branchenieuws

De Echoput in zee met brouwer Gulpener

Peter Klosse, smaakprofessor en directeur van Hotel Gastronomique De Echoput te Hoog Soeren, toastte vandaag met John Halmans, directeur van Gulpener Bierbrouwerij, om hun samenwerking kracht bij te zetten. Tevens bereidde de chef-kok bijzondere bier-spijscombinaties voor de lunch.

Klosse was op zoek naar smaakvolle bieren van topkwaliteit. Halmans overhandigde ‘een Korenwolf’ als waardering. Klosse en Halmans kondigden tevens aan zich samen in te zetten voor de promotie van mooie bier-spijscombinaties.

Leender Scholtus
De nieuwe che-fkok van De Echoput, Leendert Scholtus, liet een aantal genodigden alvast proeven van een fantastische lunch waarin ook bier was verwerkt. Scholtus was het afgelopen jaar chef-kok van het Koetshuis in Bennekom en werkte daarvoor vijf jaar in De Librije en Librije 's zusje.

Scholtus had zijn oog op De Echoput laten vallen omdat hij er de ultieme kans ziet om zich maximaal te ontplooien.


Proost! Magazine nu ook op Hyves!

Ook onze gratis horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier
.

Twitter-account
Proost! Magazine & Horeca Entree