Suzanne de Zwaan, f&b-manager bij Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem is de F&B-professional of the Year.
Dat werd zaterdag 22 januari bekendgemaakt bij het NH Barbizon Palace. De prijs is een initiatief van Association of Food & Beverage Management (AF&BM).
De Zwaan versloeg hiermee Harm van Beurden, restaurant- en banquetmanager bij conferentiehotel Kapellerput in Heeze, en Kim van Velzen, general manager bij Meetings Plaze in Utrecht en Seats2Meet in Maarssen.
De jury
De jury bestond uit voorzitter Lodewijk van der Grinten, Joop Braakhekke, Frank Lindner en Frithjof de Waard. De Zwaan kreeg de award en een cheque voor een vijfgangendiner bij Restaurant La Rive uit handen van Van der Grinten.
Doorslaggevend
"Totaal niet aan zien komen en blij verrast", aldus De Zwaan. Van der Grinten: "Het was een lastige beslissing, we hebben als jury drie inspirerende mensen een presentatie zien geven. Uiteindelijk was het enthousiasme over de toepassing van het sportthema 'gaan voor goud' en de internationale ervaring van Suzanne de doorslaggevende factor."
Criteria
Criteria waar de jury tijdens de presentatie onder meer op hebben gelet zijn innovatie, onderwijs, duurzaamheid en authenticiteit. Dit zijn tevens de pijlers van AF&BM voor komend jaar.
De eerstvolgende AF&BM bijeenkomst op maandag 14 maart zal geheel in het teken staan van 'onderwijs 2.0'.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.

