25 (sterren)restaurants presenteren zich zondag 16 mei op 'Den Haag Centraal à la Carte'. Dit is de aftrap van de Haagse Restaurant-10-daagse.
De aftrap vindt plaats bij het ROC Mondriaan en biedt culinaire hoogstandjes, favorieten van 't huis en fingerfood. Alleen gerechten die representatief zijn voor de deelnemende Haagse restaurants.
Onder hen sterrenzaken als Paul van Waarden, Calla’s en Niven.
Kosten
De toegang tot 'Den Haag Centraal à la Carte' is gratis. De gerechten worden aangeboden voor een bedrag van vijf euro. Daarnaast is er bij elke restaurateur voor 2,50 euro een bijpassend proefglas wijn te verkrijgen.
Tiendaagse
Na de aftrap kunnen fijnproevers van maandag 17 tot en met woensdag 26 mei voor 29,95 een driegangenmenu bestellen bij de deelnemende restaurants van de Haagse tiendaagse. Bij sterrenzaken zijn de kosten 34,95 euro.
Deelnemers
De hieraan deelnemende restaurants zijn: Savarin, Basaal, Calla’s, Didong, Fouquet, Villa la Ruche, HanTing, C’est ça, Da Braccini, Oni, Spijs, Niven, At Sea, Sarinah, Crème Crue, Da Sebastiano, Soeboer, Le Bistrot de la Place, Waterproef, Paul van Waarden, ZouitdeZee, See you at Noon, Choix du chef, SpiZe en BrasserieNL.
Reserveren voor de Restaurant-10-daagse kan vanaf donderdag 6 mei.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

