Restaurant De Kersentuin in Amsterdam viert haar dertigjarige bestaan, samen met de huidige en voorgaande chefs.
Op de eerste dag van de viering, dinsdag 14 september, heette de huidige chef Marcel de Leeuw dan ook drie voorgaande chefs welkom: Jon Sistermans, Rudolf Bos en Guus Vredenburg.
Niet aanwezig was Michel van der Kroft.
Toepasselijk
General manager Ed Jongen: "Wij zijn heel trots dat we al drie decennia lang elke dag weer vele gasten mogen verwelkomen in De Kersentuin. Dit ligt volgens ons voor een groot deel aan onze vijf topchefs die hier de afgelopen jaren ieder op geheel eigen wijze hun gerechten presenteerden."
"Wij vonden het dan ook toepasselijk om alle vieringen te beginnen met een ode aan deze talenten waar De Kersentuin zoveel aan heeft te danken."
Celebrations
De viering van het dertigjarige bestaan duurt tot en met december 2010 en staat in het teken van 'celebrations'. In deze periode verrast het restaurant haar gasten op verschillende manieren.
Zo serveert De Kersentuin in oktober een diner bestaande uit dertig gerechten en de 'Dertig mooie proeverij-momenten'. Ook ontvangen gasten dertig euro korting op de eindrekening als zij in restaurant De Kersentuin een dertigjarig jubileum vieren.
Verder heeft gastheer Wouter Rink een selectie van exclusieve wijnen van dertig euro per fles geselecteerd en valt er de tweegangenlunch of -diner te bestellen voor dertig euro.
Afbeelding
Op de afbeelding van links naar rechts: Ed Jongen, Jon Sisterman, Marcel de Leeuw, Guus Vredenburg en Rudolf Bos.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

