Branchenieuws

Dingjan nieuwe chef-kok Amrâth Amsterdam

Paul Dingjan is de nieuwe chef-kok van restaurant Seven Seas van Grand Hotel Amrâth in Amsterdam. Dingjan, met veel ervaring in Nederland en Frankrijk, werkte hiervoor onder andere als souschef bij Brasserie FLO in Amsterdam.

Dingjan stuurt de keukenbrigade aan en moet met zijn kookkunsten het niveau van restaurant Seven Seas naar een nog hoger level tillen, aldus het hotel.

Seven Seas
Restaurant Seven Seas heeft een internationaal/Frans georiënteerde keuken. Het is ingericht met veel marmer en glas-in-looddecoraties. Voor speciale gelegenheden is er de mogelijkheid om besloten te dineren waarbij de gerechten worden afgestemd op de persoonlijke wensen van de gasten.

Ter kennismaking met de nieuwe chef-kok is er in de maand april een speciaal goedkoper geprijsd driegangenmenu.

Hotel
Het Scheepvaarthuis, waarin het Amsterdamse hotel gevestigd is, dateert uit 1916. In totaal zijn er vijftien Amrâth-hotels in Nederland met vier of vijf sterren.

De hotelgroep heeft een omzet van veertig miljoen euro en biedt werk aan ongeveer vierhonderdvijftig mensen.