Branchenieuws

Discussie: kasverschil en de fooienpot

Mag kasverschil uit de fooienpot betaald worden? Lees de discussie tussen Schnitzel en Ossenhaas erover.

(Photo: Robynmac, iStockphoto)

Schnitzel & Ossenhaas is een nieuwe rubriek in Horeca Entree (HE) waarin een actueel horecaonderwerp wordt bediscussieerd. De rubriek is een samenwerking tussen HE en horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners.

Twee types genaamd Schnitzel en Ossenhaas discussiëren hierin met elkaar over een voor horecaondernemers actueel onderwerp.

Poll

Naar aanleiding van de discussie in de printversie van HE komt er telkens een poll te staan op de website van HE waar u dus uw standpunt kunt aangeven. De resultaten van deze poll worden vervolgens gepubliceerd in de daaropvolgende editie van HE.

Stemmen kan rechts op de website.

Fooienpot

De tweede Schnitzel & Ossenhaas gaat over het verrekenen van het kasverschil uit de fooienpot.

De discussie lezen? Meld u dan nu gratis aan voor de online editie van Horeca Entree.

Al geregistreerd? Klik dan hier voor de laatste editie.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.