Branchenieuws

Drie genomineerde Strandpaviljoenhelden 2010

Lindsey en Kim Ludovici van Blue Lagoon in Scheveningen, Sarah Boogaard van Paal 20 op Texel en Serge de Voogd van Berkenbosch in Oostkappele zijn de drie genomineerden voor de titel Dé StrandpaviljoenHeld van Nederland 2010.


Deze wedstrijd is een onderdeel van de doorlopende verkiezing HorecaHelden. Een HorecaHeld is iemand die medewerkers of collega’s inspireert, verder brengt en hen weet te behouden voor de horeca. Elke maand wordt er één gekozen, één keer paar jaar wordt de held van het jaar gekozen.

Stemmen
Nu is het dus tijd voor dé strandpaviljoenheld. Tot en met donderdag 20 mei konden horecaondernemers worden genomineerd. Vanaf vrijdag 21 mei 15.00 uur tot en met dinsdag 1 juni kan op de favoriet gestemd worden.

De winnaar wordt donderdag 3 juni om 14.00 uur bekendgemaakt in strandtent Blue Lagoon in Scheveningen. Hij dingt dan ook mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2011, die in januari 2011 tijdens de Horecava wordt uitgereikt.

Ludovici
Uit de nominatie: "Sinds hun twintigste sturen zij als gediplomeerde leermeesters vijftig personeelsleden aan. In de winter motiveren zij het personeel door hen mee te nemen naar beurzen en hen mee te laten denken en beslissen."

"Tijdens het zomerseizoen organiseren ze regelmatig trainingen, wijnproeverijen en beoordelingsgesprekken. Het gehele personeel draagt de dames op handen. Zonder Lindsey en Kim zou er geen Blue Lagoon bestaan."

Boogaard
Uit de nominatie: "Met volle overgave zet zij zich in voor Strandpaviljoen Paal 20. Zij verschijnt iedere dag met plezier op haar werk. Daarnaast is zij een belangrijke steunpilaar in het bedrijf waar ook haar collega's een vangnet aan hebben."

De Voogd
Uit de nominatie: "Serge is een sociaal persoon en creëert een fijne werksfeer. Hij zit nog op school en is pas zestien jaar, maar weet zijn collega’s van jong tot oud te motiveren, inspireren en activeren. Ook legt hij rustig, goed en met veel geduld alles uit. Iedereen wil dan ook graag met Serge samenwerken."


Proost! Magazine nu ook op Hyves!
Ook onze gratis horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier
.

Twitter-account
Proost! Magazine & Horeca Entree
.