Branchenieuws

Drie genomineerden LunchroomHeld-verkiezing

Liesbeth van der Velden, Judith Bek en Cheryl en Diana van Dongen zijn de drie genomineerden voor de titel dé LunchroomHeld van Nederland.

Eenieder kan zodoende vanaf maandag 26 juli tot en met vrijdag 13 augustus op één van de drie genomineerden stemmen. De verkiezing is een onderdeel van de doorlopende wedstrijd HorecaHelden van SVH.

De winnaar van de LunchroomHeld-verkiezing dingt mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2011, die in januari 2011 tijdens de Horecava wordt uitgereikt.

Van der Velden
Van der Velden werkt bij Pink Lemon in Den Bosch. Uit de nominatie: "Liesbeth is voor mij een HorecaHeld omdat ze in korte tijd Pink Lemon op de kaart heeft gezet als een lunchroom die niet te vergelijken is met een andere. Van het interieur tot aan de kaart tot aan het personeel is originaliteit en creativiteit troef."

"Ieder seizoen staat er wel weer een nieuwe verassing voor de deur, zoals ook deze zomer met de 'Pink Lemon Picknick Boot'. Liesbeth werkt heel hard, stuurt in haar eentje vijftien man aan en houdt tevens een gezin met twee kleine druktemakers in toom. Kortom, zij is voor mij een echte LunchroomHeld."

Bek
Judith Bek is werkzaam bij Bread and Butter in Alkmaar. Uit de nominatie: "Judith is voor ons een topper, een inspiratiebron voor haar collega's. Brengt heel veel gezelligheid en plezier met zich mee tijdens het werk. Judith blijft scherp, gepassioneerd, heeft hart voor de zaak, redder in nood, kan goed met mensen omgaan, is een goede begeleidster voor nieuwe medewerkers en ze denkt mee. Zij verdient het gewoon om LunchroomHeld te worden."

Van Dongen
De zusjes Cheryl en Diana van Dongen (afbeelding) werken bij Zusjes Lunchroom in Dordrecht. Uit de nominatie: "Cheryl en Diana van Dongen zijn mijn LunchroomHelden omdat zij met tomeloze inzet samen met familie, vrienden en personeel een onderneming opbouwen die aandacht en aanzien verdient, het beste in ieder naar bovenbrengen en toekomst met perspectief bieden."

"Ze zijn altijd bezig met lekkere, eerlijke en duurzame biologische producten om op deze wijze het verschil te maken met eten."

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.