Branchenieuws

EasyFairs Horeca: tijds- en kostenefficiëntie

In Autotron Rosmalen is op maandag 25 en dinsdag 26 oktober de tweede editie van de vakbeurs easyFairs® Horeca.

De belangrijkste ingrediënten van de horecavakbeurs zijn 'creatieve ideeën, gerichte adviezen én Brabantse gezelligheid'. "Een must be voor iedere ondernemer/manager die actief is in de horecasector", aldus easyFairs®.

Update

"Gedurende twee dagen kan op een tijds- en kostenefficiënte manier worden genetwerkt en een totale update van de markt worden verkregen. Nieuwe producten en concepten op het gebied van eten en drinken, maar ook aanverwante zaken waar iedere horecaprofessional mee te maken heeft, komen uitgebreid aan bod."

Bezoekers
Met de beurs in Rosmalen rekent easyFairs op professionele bezoekers uit heel Brabant, maar zeker ook van buiten de provincie. De beurs is geschikt voor horeca-eigenaren, (chef-)koks, facilitair managers, food- en beveragemanagers, managers actief in de recreatie- en leisuresector, (party)cateraars en traiteurs.

Exposanten

De komende editie van easyFairs® Horeca zal ten opzichte van vorig jaar twee keer zo groot zijn. De categorieën food en drinks zijn flink uitgebreid, maar ook de categorieën buitenleven en bedrijfskleding zijn beter vertegenwoordigd.

Nieuwe exposanten als Beemster Kaas, Silletti, JURA Nederland, Zwanenberg Food Group, Wild & Gevogelte Groep / Hollands Wildhuis, Bakery Stars en Dielissen Desserts zijn enkele voorbeelden van de exposanten die in het beursconcept van easyFairs® Horeca passen.

Het concept
Tijds- en kostenefficiëntie zijn de sleutelwoorden binnen het concept van easyFairs. Sales executive Thijs Driessen van easyFairs: "Een horecaprofessional kan bij ons op de beursvloer in een dagdeel een update van de complete markt krijgen. Vervolgens heeft hij in datzelfde dagdeel ook nog eens die mensen ontmoet die hij wilde ontmoeten. Dit alles uiteraard in een gezellige ambiance."

Naast het leggen van contacten en het bekijken van de nieuwste ontwikkelingen bij de diverse stands, kunnen bezoekers ook deelnemen aan de zogenoemde learnShops™: onafhankelijke mini-seminars waarvoor aanmelding vooraf niet noodzakelijk is.

Registreren voor de beurs kan vanaf begin augustus. De toegang is gratis.

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.