Bij de Heeren van Aemstel in Amsterdam vindt zondag 27 september de eerste Horecaborrel plaats. Dit onder de noemer 'Unieke Branche, Unieke Mensen'. Het initiatief komt van Frederik Wisselink en Reinout Ezinga, beide werkzaam in de horeca.
Met de borrel willen de twee een tegenwicht bieden aan de huidige tijden waarin de horeca het moeilijk heeft en vaak negatief in het nieuws komt. Ze willen ermee laten zien dat de horeca nog steeds de mooiste branche is met de leukste mensen. "Een branche om trots op te zijn."
Viering
De borrel wordt een avond die bijdraagt aan binding, waar ervaringen worden gedeeld en nieuwe mensen ontmoet. "Noem het geen netwerkborrel, noem het een viering van ons vak. "
De borrel
De borrel is voor mensen uit de horeca in de breedste zin van het woord: van verkooptelefoniste tot barman, van ondernemer tot leerling-kok. De borrel start om 17.00 uur en gaat tot in de vroege uurtjes door, zodat iedereen erbij kan zijn.
De entree is gratis, mits van tevoren aangemeld via de website. Zonder aanmelding kost het vijf euro. Iedereen krijgt twee munten.

