In Den Haag is van donderdag 4 tot en met zondag 7 november de tweede editie van het gastronomische evenement Eten & Drinken.
Op dit evenement staan kwaliteit en een onderscheidend aanbod hoog in het vaandel. Bij het restaurantgedeelte zullen iedere dag zes veschillende koks gerechten bereiden - wat neerkomt op in totaal 24 verschillende koks. De restaurants waar ze vandaan komen, lopen uiteen van lokale restaurants tot nationale toprestaurants.
Daarnaast geven professionals ook workshops, masterclasses en demonstraties.
Markt
Op het marktgedeelte kunnen bezoekers terecht voor leveranciers van allerhande eten en drinken, van wijnen, koffie, truffels en tapenades tot messen, pannen en huishoudelijke apparatuur.
Vertrouwen
Medeorganisator en producent Arwin Touw heeft vertrouwen in deze tweede editie. "Vorig jaar hebben we een fantastische lijst met chefs voor in onze restaurants en een grote lijst met deelnemende winkels op het gebied van de gastronomie weten samen te stellen. Het was de eerste, maar succesvolle editie waar we erg trots op zijn."
"Dit jaar gaan we groter, met nog meer restaurants, nog meer deelnemers, nog meer mooie producten en nog meer bezoekers." Vorig jaar waren dit er vijftienduizend, dit jaar hoopt de organisatie 22.500 bezoekers te halen.
RTL
Eten & Drinken wordt ook dit jaar weer gehouden in samenwerking met RTL, wat onder andere betekent dat RTL grootschalig reclame zal gaan maken voor het evenement in allerlei media.
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

