De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) gaat in het weekend van 26 juni voor drie dagen op trendtour naar Berlijn.
Het programma voorziet in een tour langs diverse, Berlijnse f&b-trends. Het gezelschap bezoekt in ieder geval de klassieke designbar Bar am Lutzowplatz, nuttigt een typische Duitse lunch in Café am Neuen See, drinkt champagne in de champagnebar van het KaDeWe, dineert in het éénsterrestaurant Weinbar Rutz en gaat langs de hotspots van het Berlijnse nachtleven.
Voor de overnachting is voor alle deelnemers een kamer geboekt in het vijfsterren Grand Hotel Esplanade.
AF&BM
De AF&BM organiseert jaarlijks vijf themabijeenkomsten, een nieuwjaarsdiner en een social event. De komende themabijeenkomsten staan in het teken van 'De gast in de horeca', 'F&B in beweging' en 'Human Resources in de F&B'.
Nieuwe leden
De AF&BM is de afgelopen twee jaar gegroeid en telt inmiddels bijna honderd leden. Om dit te vieren ontvangen nieuwe leden die zich voor 1 juli aanmelden een verrassingsbox. Het lidmaatschap is bestemd voor f&b-professionals in de horeca of een horecagerelateerde branche.

