De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is afgelopen weekend voor drie dagen op trendtour naar Berlijn geweest.
Hier heeft de club zich een weekend lang in de Berlijnse horeca begeven. Het programma voorzag in een tour langs F&B trends in deze kosmopolitische stad. Met name de fietstocht met culturele en culinaire hoogtepunten door Berlijn, de hippe stadsstranden en het diner in het met 1 michelin-ster bekroonde restaurant Weinbar Rutz heeft veel indruk gemaakt. Organisator van de reis en bestuurslid AF&BM Bernard Lensink “De gastvrije benadering van onze Duitse collega’s en de diversiteit aan horeca vernieuwingen hebben veel indruk op mij en de leden gemaakt”.
Toekomst
De AF&BM organiseert jaarlijks vijf themabijeenkomsten, een Nieuwjaarsdiner en het Social Event. De eerstvolgende themabijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 28 september aanstaande in het hoofdkantoor Benelux van Unilever te Rotterdam. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van “Food & Beverage en de toekomst”. Gastspreker deze dag is Anneke Ammerlaan, foodconsultant, gespecialiseerd in trends.
Heeft u naar aanleiding van dit persbericht nog aanvullende vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de secretaris van de AF&BM: Arjan Maas, tel: 06–52033778 of per email: info@afbm.nl

