Aan de A2, aan de rand van de Leidsche Rijn, opent maandag 19 januari Zuiver. Het is in handen van Marco en Rob Peek, bekend van Brothers Horeca Groep.
Het restaurant is gevestigd in een oude, gerenoveerde boerderij. Voor de gebroeders Peek, die al veel horecazaken openden, was de renovatie een uitdaging. In drie maanden tijd is de boerderij met behulp van interieurontwerper Hans Kuijten omgetoverd tot Zuiver.
Verademing
Zuiver is geschikt voor dineren, vergaderen, recepties, bruiloften en andere partijen. De naam van het restaurant staat voor "zuiver in stijl, qua producten, qua bouwstijl en gebruikte materialen", aldus een woordvoerder. "Temidden van industrie en aan de A2 zorgt de nostalgie van het oude, landelijke karakter gecombineerd met een moderne uitstraling van het interieur voor een verademing."
Heerlijke toekomst
Marco en Rob Peek kijken uit naar een vruchtbare, eerlijke en heerlijke toekomst met hun restaurant Zuiver. "De inrichting en uitstraling zijn exact zoals we dat voor ogen hadden toen we de boerderij kochten. Volgens ons is er geen betere geografische ligging dan deze. Bovendien is het zuivere samenspel van de oude weilanden en moderne gastronomische kwaliteit bijzonder goed gelukt."

