Door de val van het Kooistra-imperieum raakt Café Dante aan de Spuistraat in Amsterdam in verval. Inmiddels is Dante overgenomen door een aantal horecaondernemers die onder andere Gustavino aan de Zuidas en Herengracht Bar & Grill beheren.
In aansluiting op de reeds aanwezige art-decostijlelementen is gekozen voor een 'New York Style Brasserie'-ambiance, waarin warme, klassieke materialen en vormen centraal staan.
Bar en vide
Centraal in de zaak staat een mahoniehouten bar die is uitgevoerd met een tinnen blad. De negen meter hoge kast achter de bar loopt door in de vide tot de volledige hoogte van het plafond. Ook sieren negenhonderd flessen de zaak.
De begane grond is vooral bedoeld voor de caféfunctie. Op de vide bevindt zich het restaurant met open keuken. De menukaart bestaat uit klassiek Frans en Italiaans comfortfood.
Hyves-account Proost! Magazine
Gratis horecanieuwsbrief Proost! Magazine
Twitter-account Proost!
Magazine

