Branchenieuws

Golden Tulip Westduin viert feest

Hotel Golden Tulip Westduin vierde maandag 1 juni haar 25-jarige jubileum. Tevens werd de 'Culi Club Westduin, Koken aan ZEE' gelanceerd.

Het jubileumfeest werd ingeluid met een open dag, waarbij het hotel werd opengesteld voor een ieder die een kijkje achter de schermen wilden nemen. 's Avonds was er een feest voor relaties, gasten, vrienden, bekenden en leveranciers van Golden Tulip Westduin.

Boek

Daarbij werd het eerste exemplaar van het speciaal voor het jubileum geschreven boek 'Golden Tulip Westduin, 1984-2009, vijftig meter van zee en strand' overhandigd aan de hoteleigenaren Jules en Eef Izeboud.      
                             
Culi Club
Verder vond die dag de lancering plaats van 'Culi Club Westduin, Koken aan ZEE'. Op deze locatie in het hotel komen kookworkshops, een chef’s table, Zeeuwse gastvrijheid en verse ingrediënten samen tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teambuildingactiviteit, vrijgezellenfeestje of familiereünie.

Goede doel

Ten slotte werd het jubileum aangegrepen om met behulp van een loterij en giften geld in te zamelen voor Stichting Het Zeeuwse Landschap, wat uiteindelijk resulteerde in een cheque ter waarde van vijfduizend euro. Deze werd tijdens het feest overhandigd aan twee bestuursleden van de stichting.

Het Zeeuwse Landschap gaat de opbrengst gebruiken voor de bouw van een uitkijktoren langs de Walcherse kust.