Branchenieuws

Grote namen in line-up Taste of Amsterdam

De line-up van het culinaire evenement Taste of Amsterdam is bekend. Er doen 25 ster(ren)chefs en zes sommeliers aan mee.

Taste of Amsterdam vindt plaats van donderdag 24 tot en met zondag 27 juni in de hoofdstad. De kern van het evenement wordt gevormd door de beste restaurants uit Amsterdam en omstreken, die daar dan hun signature dishes presenteren.

Daarnaast is er ook een aantal theaters waar bezoekers zich kunnen laten inspireren door bekende chefs of sommeliers.

Deelnemers
De deelnemende chefs zijn Stefan van Sprang (Restaurant aan de Poel), Ron Blaauw (Restaurant Ron Blaauw), Dennis Kuipers (Restaurant Vinkeles), Ronald Oud en Marcel van der Tang (Okura), Agus Hermawan (Restaurant Blauw), Peter Scholte (Restaurant Sucre), Leonardo Pacenti (Caffé Toscanini), Barry de Back (Restaurant Sophia), Marco Krispijn (LOLA’S), Masashi Nonaka, Wilco Berends (Restaurant De Nederlanden), Michiel Deenik en Arjan Wennekes (Vis aan de Schelde), Rudolf Bos en Marcel van der Tang (Restaurant Flo), Gerben Kraaij en Ruben Dekker (Le Garage), Peter Lute (LUTE Restaurant), Ramon Beuk, Alexander Kentie (Restaurant Eau de Vie), Michael Hendriksen (Restaurant Elkaar), Masanori Tomikawa, Marcel de Leeuw (De Kersentuin), Rudolph van Veen en Ferry van Houten (Restaurant het Bosch).

De deelnemende sommeliers zijn Xavier Kat, Edwin Raben, Arnaud Longuent, Noëlle Ruitenburg, Isaac Kaemingk en Cuno van ’t Hoff.

Groen eten
Behalve proeven en zelf koken wordt er tijdens de tweede editie van Taste ook volop gediscussieerd over eten. Er zijn verschillende gastronomische debatten met voedingsexperts, bezoekers en chefs. Want hoe duurzaam wordt er tegenwoordig gekookt? Kan koken groener?

---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.