Branchenieuws

Haarlem Culinair denkt aan uitbreiding

Op het culinaire evenement Haarlem Culinair, van donderdag 5 tot en met zondag 8 augustus, presenteren minstens veertien restaurants zich.

Het is de zestiende keer dat dit evenement van de stichting 'Haarlem Leeft' plaatsvindt. Op deze dagen wordt het centrum van Haarlem verbouwd tot culinair terrein en kunnen bezoekers genieten van hoogstandjes van regionale horeca.

Uitbreiding

Organisator Henny Leeflang is blij met de horecabedrijven die zich reeds hebben aangemeld. "Wij hebben nu al veertien fantastische deelnemers op onze lijst staan en de aanmeldingen blijven binnenkomen. Gezien het grote aantal geïnteresseerde bedrijven, bekijken we zelfs de mogelijkheid om het terrein uit te breiden."

De restaurants
Restaurants die meedoen zijn onder andere Fris, Flamboyant, Duin en Kruidberg, Madame Marlie, Grandcafé Nobel, Hoop op de Swarte Walvis, Sushi Time, 't Goed Uur, De Jopenkerk en De Gulle Tafel.

Ook presenteert een nieuw Eco Sea Food-restaurant zich, dat medio juli zijn poorten opent in IJmuiden. Het is het eerste restaurant in de regio waar alle visproducten die worden geserveerd, voldoen aan de MSC-certificering.

Bron: Webregio.nl.

---
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account
.
Nieuwsbrief
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.