Branchenieuws

Heerlijk Winter trok 13.500 bezoekers

De eerste editie van het Michelinsterrenevenement Heerlijk Winter in de Cruise Terminal in Rotterdam trok 13.500 bezoekers.

Tijdens dit vierdaagse evenement bereidden (inter)nationale Michelinsterrenchefs gerechten en gaven zij kookworkshops. De aanwezige restaurants waren Ron Blaauw, De Zwethheul, Parkheuvel, ’t Schulten Hues, Paul van Waarden, De Gieser Wilderman, Niven, Mijn Keuken, De Kromme Watergang, Basiliek en De Moerbei.

Cooking battles
De bezoekers konden ook zelf gerechten bereiden tijdens de zogeheten 'cooking battles' onder leiding van de sterrenchefs. Deze wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door restaurant Parkheuvel in Rotterdam.
 
Veiling voor Haïti
Tijdens de openingsavond van het culinaire evenement werd een veilig georganiseerd voor Haïti, die honderdduizend euro opleverde.


Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Horeca Entree zit ook op
Twitter.