Branchenieuws

'Horeca verantwoordelijk voor duurzame koffie'

Om haar verantwoordelijkheid te tonen zou de horeca duurzame koffie moeten inkopen, blijkt uit de poll van zusterblad Horeca Entree waar 2.556 keer op is gestemd. 93 procent van de stemmen ging naar deze mening. Vier procent zei 'Nee, dat moet elke ondernemer zelf weten'.


Eén procent van de stemmen ging naar de volgende twee opties: 'Ja, als er duidelijkheid komt in de verschillende keurmerken' en 'Ja, alleen als de gast bereid is de hogere prijs te betalen'.

'Nul' procent van de stemmen ging naar de optie 'Nee, het maakt weinig verschil'. (Nul procent zegt overigens niet dat er helemaal niet op de optie is gestemd, maar is een afronding.)

Schnitzel & Ossenhaas
De poll is onderdeel van de rubriek Schnitzel & Ossenhaas van Horeca Entree (HE) en horeca-adviesbureau Van Spronsen & Partners. Twee types genaamd Schnitzel en Ossenhaas discussiëren hierin met elkaar over een voor horecaondernemers actueel onderwerp.

Poll
Naar aanleiding van de discussie in de printversie van HE komt er telkens een poll te staan op de websitevan HE. De resultaten van deze poll worden vervolgens gepubliceerd in de daaropvolgende editie van HE.
 

Hyves-account Proost! Magazine
Gratis horecanieuwsbrief
Proost! Magazine
Twitter-account
 Proost!
Magazine