Hotel-restaurant Beaumont in Maastricht bestaat volgend jaar 100 jaar. Daarom serveert het menu's 'uit de goede, oude tijd'.
Het hotel werd exact 99 jaar geleden overgenomen door Willem Beaumont; toen was het nog een hoekcafé. In die tijd betaalden gasten 1 gulden en 25 cent per persoon voor een kamer met 'warm en koud stromend water' en een flink ontbijt met onder andere spek en ei.
Menu's
Het hotel telt nu vanaf vrijdag 1 april af naar het honderdjarige jubileum op 1 april 2012. Dit doet ze met diverse acties en activiteiten. Zo serveert de horecazaak tot 31 december 2012 menu's die werden geserveerd in de tijd van vorige generaties.
De prijzen hiervan zijn steeds gerelateerd aan het aantal dienstjaren van die generaties.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

