Branchenieuws

Hotel Doesburg viert eerste verjaardag

Hotel Doesburg vierde zaterdag 20 augustus haar eerste verjaardag. De hele maand september staat daarom een verjaardagsdiner op de menukaart.

Het familiehotel aan de Doesburgse IJsselkade is van Monique van den Berg en Joop Bergevoet. Het heeft volgens de horecaondernemers het afgelopen jaar een mooie groeicurve laten zien. Ook de organisatie groeide mee. Inmiddels staan er 22 medewerkers op de loonlijst.

"We zijn er nog niet, maar we zijn op de goede weg", zegt Joop Bergevoet.

Toekomst
Ze willen vooral vertrouwen in de toekomst uitstralen en staan daarbij zeker niet stil. Zo ligt momenteel de vergunning klaar voor de aanbouw van een winterserre.

Extra service
Het hotel bestaat uit 24 kamers, 3 vergaderzalen, een à-la-carterestaurant met 55 zitplaatsen en brasserie met terras. In het restaurant maken streekgerechten en bereidingen aan tafel steeds vaker een vast onderdeel uit van de kaart.

"Zo bieden we elke gast net een stukje extra service", zegt Monique van den Berg.

---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.