Hotel Okura Amsterdam opent maandag 3 januari haar vierde restaurant genaamd 'Serre Restaurant, inspired by Ciel Bleu'.
Het restaurant serveert ontbijt, lunch en diner. Marc van der Tang, voorheen werkzaam als souschef bij Ciel Bleu, is chef de cuisine van Serre Restaurant. Onder zijn leiding laat de keukenbrigade zich inspireren door het Ciel Bleu-restaurant.
Nieuw jasje
Een selectie van Ciel Bleu’s signatuurgerechten van de afgelopen jaren wordt in een nieuw jasje gestoken. De kaart bevat zowel klassiekers als innovatieve gerechten en vormt een smeltkroes van verschillende, internationale gerechten.
De kwaliteit en uitvoering zijn in de stijl van Ciel Bleu, op een luchtige wijze gepresenteerd. Hierdoor kan een breder publiek kennis maken met de basis van Ciel Bleu’s keuken.
Bentobox
Ook wordt Serre’s Bentobox geïntroduceerd, het signatuurgerecht van het restaurant. Met deze luxe lunchbox kunnen gasten binnen vijftig minuten een volledige lunch van vis,- vlees- en groentegerechten en eventueel een dessert nuttigen.
Meer keuze
Onno Kokmeijer, executive chef en manager Ciel Bleu: "We willen onze gasten meer keuze bieden. In Ciel Bleu kan men uitgebreid dineren, maar in Serre Restaurant kunnen gasten nu ook terecht voor een zakelijk geserveerd ontbijt of een snelle lunch."
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.
Facebook-account Horeca Entree.

