Een aantal hotelschoolstudenten heeft het kookboek 'Koken voor Kika' samengesteld, met behulp van onder andere topkoks als Toine Smulders en Ron Blaauw.
Het boek is een project van een Student Company (S.C.) van de opleiding Hotel- en Evenementenmanagement aan TIO te Amsterdam. In totaal leverden dertig bekende Nederlanders er een recept voor aan. De opbrengst van het boek komt ten goede aan stichting Kika.
Presentatie
Het eerste exemplaar van het kookboek wordt maandag 1 februari overhandigd aan zanger en presentator Gordon, die zelf ooit ook is opgeleid tot kok en eveneens een bijdrage leverde aan het boek.
Smulders en Blaauw die ook een recept aandroegen, verzorgen deze dag de hapjes. Ook de andere BN'ers zijn aanwezig.
Het boek
'Koken voor KiKa' is geïllustreerd met tekeningen van kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. Andere BN'ers die eraan hebben meegewerkt zijn: Ramon Beuk, Dirk Taat, André van Duin, René van Kooten, Adje, Froukje de Both, Jody Bernal, Jan Lammers, Annemarie Jorritsma, Bert Visscher, Wolter Kroes en Sita, Anky van Grunsven.
Het boek is via de website van de desbetreffende S.C. te bestellen voor 12,95 euro.
---
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

