Branchenieuws

Ippels schrijft 'What (not) to eat 2010'

Foodtrendwatcher/culinair journalist Marjan Ippel heeft het boek 'What (not) to eat 2010' geschreven.

In dit boek worden de belangrijkste foodtrends van 2010 beschreven, zoals gezond, snel en door sterrenchefs bereid neofastfood of ambachtelijke slagers als de nieuwe rockstars.

Second opinions
Daarnaast biedt 'What (not) to eat 2010' second opinions van specialisten als chef-kok Jean Beddington, chocolatier Kees Raat, kaasgoeroe Betty Koster, koffiesommelier van de Librije Stefan de Wilde en wijnkenner Ellen Dekkers.

Ook voorziet het boek in trendrecepten zoals het bereiden van chocoladebacon, kimchi, olijfolie-ijs, een theecocktail of Gentse hutspot met varkensoor.

Marjan Ippel
Ippel is oprichter en hoofdredacteur van Talkin' Food, een consumentenwebsite over trends in eten en drinken. Daarnaast heeft zij ondermeer een maandelijkse foodtrendcolumn in foodglossy Delicious.

Boekinformatie
What (not) to eat 2010. ISBN: 9789490142025. Auteur: Marjan Ippel. Verkoopprijs: 14,50 euro. Uitgeverij: Insider Media.


Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Horeca Entree zit ook op
Twitter.