Jeroen Marée is de nieuwe chef-kok bij Restaurant Purple van het Haagse Bel Air Hotel.
Marée begon zijn culinaire carrière ruim twaalf jaar geleden als chef de partie op cruiseschip Queen Elisabeth 2. Terug aan wal ging Marée aan de slag als souschef bij Restaurant Truffels in Arnhem en Restaurant Leipzig in Rotterdam.
Bilderberg
Zijn eerste hotel-restaurantervaring deed hij op bij Bilderberg, waar hij als souschef startte en uitgroeide tot chef-kok. Na vervolgens ruim een jaar werkzaam te zijn geweest als chef-kok in de partycatering, is Marée nu terug in het hotelwezen.
Thuis voelen
Marée is enthousiast over zijn nieuwe aanstelling. "Mijn leven speelt zich voor een groot deel achter het fornuis af en daar geniet ik met volle teugen van. Ik voel me bij Bel Air al helemaal thuis en ga elke dag weer met veel plezier aan de slag om met mijn team de lekkerste coquilles, de beste zeebaars of de gezondste salade te serveren."
"Al mijn nieuwe collega’s zijn bijzonder vriendelijk en professioneel, heerlijk om mee te werken."
---
Twitter-account Horeca Entree.
Nieuwsbrief Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

