In de Amsterdam RAI vindt van maandag 12 tot en met woensdag 14 januari de zevende editie plaats van Wine Professional, de vakbeurs op het gebied van kwaliteitswijnen en fine food.
Op de beurs zijn diverse, educatieve programma´s te volgen. Aanwezig is de top van de (inter)nationale gastronomie en wijnwereld. De beurs vindt tegelijk met de eerste drie dagen van de Horecava plaats, van 12 tot en met 15 januari in de Amsterdam RAI.
Kleinschalig
Net als vorig jaar telt Wine Professional ongeveer honderd stands en honderdvijftig participanten. De kleinschaligheid die de afgelopen jaren een belangrijke rol speelde bij het succes, blijft zodoende gehandhaafd. Dat geldt ook voor het selectieve uitnodigingsbeleid, waarmee de beurs een serieus en gestroomlijnd business-to-business klimaat wil creëren.
Prijzen
Highlights zijn onder andere de prijsuitreiking van de Nationale Huiswijncompetitie en de feestelijke presentatie van de Wine Professional Diamond Awards (in samenwerking met Horecava, Amsterdam Diamond Center en de Gastronomische Groote Club). Dit zijn exclusieve onderscheidingen voor personen die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor of in verband met de Nederlandse gastronomie.
Registreren
Wine Professional wordt sinds vorig jaar officieel ondersteund door: Koninklijke Horeca Nederland, Alliance Gastronomique, Jeunes Restaurateurs d’Europe, Les Patrons Cuisiniers en Relais Restaurants. Meer informatie en/of aanmelden: www.thewinesite.nl.

