Branchenieuws

Koehn: dertig jaar onafgebroken een ster

Peter Koehn van restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven heeft al dertig jaar, in dezelfde zaak, onafgebroken een Michelinster.

Koehn nam in 1981 de scepter in de keuken van De Karpendonkse Hoeve over van Peter Willems. Tot op de dag van vandaag heeft hij de Michelinster voor de Eindhovense zaak weten te behouden.

Het restaurant spreekt dan ook voor een, zeker voor Nederland, unieke gebeurtenis.

Gelukkig
"De Karpendonkse Hoeve prijst zich bijzonder gelukkig met een chef als Peter Koehn en is buitengewoon trots op het feit dat hij al meer dan dertig jaar hier werkzaam is", aldus een woordvoerder.

Bloemlezing
Om bij de prestatie van Koehn stil te staan serveert De Karpendonkse Hoeve zaterdag 2 april een 'Dertig jaar Peter Koehn'-menu. "Een bloemlezing van vijf gangen met verrassende gerechten die de chef ons de laatste decennia heeft voorgeschoteld."
 

---
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account
Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep
LinkedIn.

Facebook-account
Horeca.