In Den Haag is in oktober de Benelux-finale van de Prix Culinaire Taittinger. Koks kunnen zich nog aanmelden.
De Benelux-finale is op maandag 10 oktober, organisator hiervan is Jean-Jacques Menanteau.
Voorwaarden
Koks die willen meedoen moeten tussen de 24 en 39 jaar zijn. De bedoeling dit jaar is om 4 duiven van 500 gram of meer te serveren met 3 garnituren naar keuze en een jus of saus apart. Alle harten en levers moeten worden gebruikt (naar keuze in de saus, het garnituur of de vulling).
De volledige versie van het reglement is online te vinden. Inzendingen kunnen worden opgestuurd tot en met woensdag 7 september.
Winnaars
De Nederlandse en Belgische winnaar gaan naar de internationale finale in Frankrijk. De winnaars van de Benelux-finale ontvangen elk onder andere een cheque van 2.400 euro.
De prijzen in Parijs zijn onder andere 10.000 euro (1ste prijs), 4.800 euro (2de prijs) en 2.500 euro (3de prijs).
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

