Diverse restaurants zetten van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september weer hun beste beentje voor op Gouda Culinair.
Het is de zevende keer dat dit evenement plaatsvindt. Bezoekers maken er kennis met producten uit het Groene Hart, soms ouderwets aan het spit gegaard. Andere gerechten zijn bijvoorbeeld tiramisu of bavarois van stroopwafel of prijswinnende kazen.
Deelnemers
De deelnemers aan Gouda Culinair zijn Buiten eten + drinken, Belvedère, Jean Marie, Bij Ons, Chocoladeatelier PUUR, Lavendel, Primera Gildenburgh, Van den Berg, Scheeps, De Oestercompagnie, Gebackerij van den Berg, Tutti Frutti, Groene Hart Cooperatie, Koeien en Kaas en Meer Genieten.
Het evenement is een samenwerking tussen 'Groene Hart, kloppend hart' en de Groene Hart Coöperatie van producenten.
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

