Branchenieuws

Koksgilde bevriend met vakschool en Verstegen

Het Koksgilde is 'vrienden' geworden met de Rijn IJssel Vakschool Wageningen en Verstegen Spices & Sauces.

Het gilde sloot hiervoor zogeheten vriendschapsovereenkomsten af. Er vonden dan ook twee ondertekeningen plaats. De ene door Paul Fagel, president van het Koksgilde, en Carel Rink, sectordirecteur van Rijn IJssel Vakschool Wageningen (afbeelding).

De tweede ondertekening werd gedaan door Theo Pieper, vicepresident van het Koksgilde, en Jan den Heijer, directeur Professionele Markten van Verstegen Spices & Sauces.

Rijn IJssel

Rijn IJssel biedt trainings- en opleidingsmogelijkheden voor horecavakmensen. Dit in de vorm van cursussen als/voor 'Science for Creative Cooks', barista, sociale hygiëne, HACCP, BHV, mysteryguestvisits, gastvrijheid en commercieel handelen in de horeca.

Het Koksgilde gaat nu gebruik maken van deze knowhow en met name van de trainings- en congresmogelijkheden. Rijn IJssel beschikt onder andere over een ijscentrum, viersterrenhotel met vergader- en overnachtingsmogelijkheden én geoutilleerde praktijklokalen.

Verstegen
De vriendschap tussen het Koksgilde en Verstegen zal vooral in het teken staan van innovaties en nieuwe kansen op het gebied van kruiden(mengsels), specerijen, sauzen, marinades en diverse hulpstoffen.

Den Heijer: "Het Koksgilde is een dynamische club met een groot aantal jonge leden. Daarnaast weten we dat veel horecabedrijven en zorginstellingen nog onvoldoende bekend zijn met de producten en services die Verstegen biedt. Voor ons is het Koksgilde daarom een belangrijk platform."

Interessant
Pieper: "Ik heb de gehele productie bij Verstegen mogen bekijken. Indrukwekkend. Ik wist niet dat er zoveel meer gebeurt in dit bedrijf dan je denkt. Voor de leden van het Koksgilde is Verstegen een zeer interessante Vriend."

---
Horeca Entree heeft een nieuwe Twitter-account
.
Nieuwsbrief
Horeca Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.