Branchenieuws

Koksgilde presenteert zich op BioVak

Het Koksgilde presenteert zich op verzoek van de beursorganisatie voor het eerst op Biovak, de vakbeurs voor de biologische sector.

Paul Fagel, SVH Meesterkok, eigenaar van Het Arsenaal in Naarden en president van het Koksgilde: "Biologische producten zullen ook in de horeca steeds meer worden gevraagd en gebruikt. Steeds meer restaurants werken met regionale producten. Een reden voor het Koksgilde om aan te haken op deze ontwikkeling en ons er verder in te verdiepen. Vandaar ook onze presentatie op BioVak."

Demo’s

Het Koksgilde zal zodoende enkele demo’s verzorgen met gebruik van biologische producten, waarbij het vooral gaat om smaak, want op dat gebied hebben koks grote toegevoegde waarde. Gewerkt gaat in ieder geval worden met vergeten groenten.

Biovak

De Biovak, op woensdag 20 en donderdag 21 januari 2010, vindt al een aantal jaar plaats. Het is voor het eerst dat de pijlers ook echt gericht worden op de horeca, detailhandel en distributie.


Ook onze horecanieuwsbrief ontvangen? Klik
hier.
Horeca Entree zit ook op
Twitter.